FANDOM


Tiedot Edit

Sijainti: New York,keskusta.
Omistaja: Patric Brunton
Arcane:
Magic:
    Paradigma:
 Noodi:


Kuvaus Edit

Klubin alakerran baaritiskin vieressä on lukittu ovi, minkä takanaolevat portaat johtavat toiselle lukitulle ovelle, minkä takana klubin yläkerrassa sijaitsee klubin Omistajan, Patrick Bruntonin asuinhuoneisto. Huoneiston ovi avautuu suoraan suureen olohuoneeseen. Oven vieressä vasemmalla, on ovi kylpyhuoneeseen. Ovesta katsoen olohuoneen vastapäisellä ja oikealla seinustalla on ikkunoita katumaisemaan, sillä huoneisto sijaitsee korttelin kulmalla kakkoskerroksessa. Huoneiston alla, ei ole kuitenkaan klubia vaan pieni kebabravintola. Klubin yllä ei ole paljoakaan tämän huoneiston tiloja vaan jotain halpatoimistoja katukuvan mainoksen perusteella. Olohuoneen 1/6 pinta-alasta, aivan korttelin kulmalla on varattu pienelle keirriölle. Ovesta katsoen vasemmalla seinällä on kaksi ovea. Toinen johtaa huoneeseen missä on terraario, oboe , tribaalinaamioita ja muuta roinaa. Toinen ovi on vailla ovea, revitty kai irti saranoiltaan, sen takana on ekstaatikon makuuhuone.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.